Itt a Világjátékok!

Kalandosan telt az elmúlt pár napunk, de sikeresen megérkeztünk és itt vagyunk már Birminghamben a Világjátékokon.
Ma már kezdetét veszi a küzdelem a helyezésekért. Itteni idő szerint 15 óra 18 perckor rajtol el az első futam 50m búvárúszással, amit szorosan követ Senánszky Petra 50m uszonyos gyorsúszása. A program további részében Holoda Péternek szurkolhatunk 100m férfi uszonyos gyorsúszásban és a 4×100m-es női váltónak, ahol Petra és Suba Sára is vízbe csobban????.
Az élő közvetítés linke⬇️ ha lesz esetleg a közvetítésről új információ posztolni fogjuk????!
https://www.theworldgames.org/pages/twg2022streaming...
 
...eredmények:
Holoda Péter: 100 m uszonyos gyorsúszásban aranyérmes, mígy az 50 m uszonyos gyorsúszásban 4. helyezett lett.
Senánszky Petra: sz 50 és 100 m uszonyos gyorsúszást egyaránt megnyerte, emellett a 4x100 m uszonyosúszó váltó tagjaként egy ezüstérmet, a 4x50 m uszonyosúszó váltó tagként pedig egy 6. helyet is szerzett.
Suba Sára: szintén tagja volt az ezüstérmes 4x100 m-es uszonyosúszó váltónak, 100 m uszonyosúszásban pedig a 7. helyen végzett.
Szabó Anita: 400 m uszonyosúszásvan egy 5., míg a 4x50 m uszonyosúszó váltó tagjaként 6. helyezést ért el.
 
Senánszky Petra az uszonyosúszó érmei mellé - a világon egyedülálló teljesítményt nyújtva ezzel - további egy arany és egy ezüstérmet zsebelt be a Vízi- és életmentés sportág női 4x50 m-es akadályváltó valamint a női 4x50 m-es vegyesváltó tagjaként (Mindkét váltó tagjai: Senánszky Petra, Gyurinovics Fanni, Jakabos Zsuzsanna és Verrasztó Evelyn voltak).
Teljesítménye elismeréséül verseny alatt ,,Athlete of the Day” kitűntetésben részesült!!! A 3600 sportoló közül naponta csak egy nő és férfi kap ilyen elismerést!!!❣️
 
Gratulálunk a versenyzőknek és Kókai Dávid vezetőedzőnek is az eredményekhez!!!

Debreceni Búvárklub

2022. július 08. péntek

Hírek