Magyar Úszás Napja 2016

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezik a cívisvárosban a Magyar Úszás Napját. Június 18-án a Debreceni Sportuszoda 8.00 órától 14.00 óráig belépőjegy vásárlása nélkül látogatható.

A szervező Debreceni Sportcentrum partnereivel, a Debreceni Vízilabda Klubbal, a Debreceni Búvárklubbal, a Debreceni Aquasporttal és a Debreceni Szenior Úszó Klubbal közösen, színes programokkal várja az érdeklődőket, akik a helyszínen apró ajándékokat vehetnek át.

A „vizes nap” alkalmából a sportági bemutatkozások mellett az érdeklődők kipróbálhatják a vízilabdázást és a búvárkodást, vagy úszhatnak akár csak egy hosszt, sőt a hazánkban rendezendő világbajnokság jegyében a 2017 méteres úszó „teljesítménytávon” is felmérhetik erejüket.

A Magyar Úszás Napja nagyszabású programsorozatát a Magyar Úszó Szövetség 2013-ban indította el. A központi eseményeket, a Nyíltvízi Világ Kupát és a Nyíltvízi Úszó Országos Bajnokságot Balatonfüreden rendezik, de a június 18-ai események nem csupán a Balaton vizére korlátozódnak, az egész országra kiterjednek.

 

magyaruszasnapja2016

Búvárklub Admin

2016. június 16. csütörtök

Események